Om meg

Hei kjære lesere!
Siden dere kanskje ikke vet så mye om oss fra før så tenkte jeg å si litt om meg selv.
Jeg heter Julie, jeg er 13 år og kommer fra Haugesund. Jeg har 3 dyr, 2 ørkenrotter og 1 katt. Jeg har to brødre og en søster. Halv storesøster, halv storebror og en lillebror. På fritiden holder jeg på med hester, er med venner og familie, shopper, koser med dyra mine osv. Jeg har brunt hår nå, egentlig har jeg lyst hår men jeg har farget håret noen ganger. Jeg har blå/grå øyne og er omtrent 1.50 lav. Jeg er en av de laveste i klassen.. Bestevennen min er Siren, jeg sitter ved siden av henne på skolen, noe som er veldig kjekt. Har noen andre bestevenner , men nevner de ikke akkurat nå, i tilfelle jeg glemmer noen elns. Det jeg liker best av mat er kebab, taco, pizza og ja faktisk fisk. Vet det er mange som hater fisk og sikkert synes jeg er ekkel som liker fisk, men jeg har likt fisk helt siden jeg var liten. Men jeg skal prøve å få ræva mi i gir å begynne å jogge noen ganger i uka. Når jeg først snakker om det så har jeg noen mål for i år:

Mål for dette året:
-Jogge en eller flere ganger i uka
-Bli sprekere
-Spise godteri/chips bare på lørdager
-Ikke drikke brus
-Bli flinkere til å blogge
-Gjøre så godt jeg kan på skolen

Å gjøre det så godt jeg kan på skolen, da mener jeg å få bedre karakterer. Jeg er ikke den dårligste i klassen, det kan jeg si, men jeg er ikke en av de flinkeste.
Nå skal jeg legge meg siden jeg skal prøve å stå opp litt tidligere enn hva jeg har gjort i det siste. Snakkes!Haha, gla i deg!

-Julie


  0 kommentarer


Skriv en ny kommentar

Navn:


E-post:


Bloggadresse:
Husk meg?
Designet er laget av http://missindecisive.blogg.no

Hei søte deg! Vi er to jenter som har denne bloggen sammen. Vi kommer til å blogge om alt mulig. Begge har egen blogg fra før, hvis du lurer på det eller andre ting så bare ta kontakt på juliemallaug@hotmail.com ♥

+ Legg oss til som vennJanuar 2013


Blogg
Om oss!

bilde


hits